fbpx

Bine ati venit la Clinica 360!

Program : Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Contact : 0241.636.000 / 0784.636.000

Endocrinologie

Endocrinologia este o ramura a disciplinelor medicale care se ocupă cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor glandelor cu secreţie internă aleorganismului uman. Paleta bolilor endocrine pe care le poate prezenta un pacient este extrem de larga, pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat fiind necesare cunoştinte de specialitate din foarte multe domenii medicale.

Serviciile medicale de endocrinologie din cadrul Clinicii 360 sunt pentru afecţiuni endocrine acute si cronice, intr-un spaţiu care asigura confort si confidentialitate, in regim ambulatoriu si spitalizare de zi.

In cadrul cabinetului de endocrinologie se realizeaza investigatii si tratament privind patologia tiroidei (hipotiroidism, hipertiroidism, nodulii tiroidieni, tiroidite), a hipofizei (adenoame, diabet insipid, insuficienţa hipofizară), a glandelor suprarenale (boala Addison, Cushing), a paratiroidelor (hipo/hipercalcemia); investigatii si tratament privind bolile endocrine la copii (tulburări de creştere, patologia pubertăţii); investigarea si tratarea obezităţii de cauză endocrină; tratamentul tulburarilor de menopauza, tratamentul osteoporozei; investigatii si tratament privind infertilitatea de cauza
endocrina; investigatii si tratament privind patologia sanului; ecografie endocrina.