fbpx

Bine ati venit la Clinica 360!

Program : Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Contact : 0241.636.000 / 0784.636.000

In Clinica 360 poti plati folosind criptomonede

Te invităm să încerci cel mai inovativ sistem de plată care îți garantează tranzacții financiare la fel de simple că trimiterea unui e-mail. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a putea plăti folosind criptomonede este să ai un portofel digital și contravaloarea serviciilor medicale pentru care ai optat în criptomonede

Aplicația portofel poate fi instalată direct pe smartphone-ul tău iar pentru a finaliza o tranzacție tot ce trebuie să faci este să scanezi codul QR afișat pe ecranul tabletei amplasată în Recepția Clinicii 360, în momentul în care trebuie să achiți contravaloarea serviciilor medicale pentru care ai optat.

Indiferent de moneda plății trebuie să știi că toate plățile în criptomoneda se decontează la valoarea în lei a serviciului medical din momentul schimbului și nu pot fi returnate decât în lei, la valoarea decontată.

După ce vei confirmă tranzacția înregistrată în portofelul tău virtual va începe procesul de validare a plății care poate dura câteva minunte. Dupa acest moment plata va deveni vizibilă în sistemul nostru și serviciile tale medicale vor fi achitate, iar tu vei primi un bon fiscal pentru a confirmă tranzacția.

Pentru a te bucură de condiții de maximă securitate plățile tale vor fi procesate de către NETOPIA mobilpay