fbpx

Bine ati venit la Clinica 360!

Program : Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Contact : 0241.636.000 / 0784.636.000

Clinica 360, focus permanent pe inovatie!

Toți ne dorim, la un moment dat, să putem da anii înapoi și să fim din nou tineri, cu pielea lipsită de riduri și fermă, părul mai des şi mai strălucitor, articulațiile puternice și energia de altădata.

E bine de stiut ca mecanismul de recăpătare a sănătăţii şi tinereţii este ascuns chiar în corpul nostru şi poate fi declanşat cu ajutorul trombocitelor, care conţin proteine capabile să stimuleze regenerarea celulelor – prin urmare, să ne vindece folosind chiar sângele nostru!

Zilele trecute, Clinica 360 a fost gazda unui curs pentru o metoda inovativa, lector fiind domnul Dr. Andrei Coltofeanu- medic primar Ortopedie- Traumatologie, la care au participat medici cu diferite specializari, persoane interesate de inovatii in domeniul medical.

Metoda prezentata se numeste PlasmoliftingTM si reprezinta un mod inovator de a injecta plasma bogată în plachete în țesuturile umane, o metodă sigură și non-toxică, cu o eficiență dovedită științific în ceea ce privește controlul regenerării țesuturilor (se bazează 100% pe resursele interne ale corpului uman) și prevenirea bolilor.

Metoda PlasmoliftingTM este un tratament medical unic dezvoltat de doi medici ruși – Renat R. Akhmerov și Roman F. Zarudy.

Metoda câștigă popularitate în ramurile medicinei precum medicina estetică (dermatologie si chirurgie plastica si reparatorie), trichologie, stomatologie, ortopedie, urologie, ginecologie și medicina sportivă.

In ortopedie si traumatologie, metoda PlasmoliftingTM activeaza procesele de regenerare in toate tesuturile articulatiei in acelasi timp (suprafete articulare, lichid sinovial, ligamente capsulare, os, tesuturi musculare si cartilaginoase), datorita factorilor de crestere din trombocite. Injectiile cu plasma trombocitara autologa ajuta la inhibarea inflamatiei si imbunatatesc nutritia, refacerea tesuturilor prin oxigenare.

Metoda PlasmoliftingTM declanseaza mecanismele refacerii accelerate a sistemului musculo-scheletal, reduce perioadele de reabilitare dupa leziuni si interventii chirurgicale, restabilind mai repede libertatea de miscare, fara durere, a pacientilor.

Avantajele metodei Plasmolifting™ pentru pacienti:

– este simplu și convenabil de utilizat

– recuperarea post-procedură este imediată

– este o procedură sigură și naturală

– riscul de reacții alergice și reacții adverse este minim

– nu necesită intervenție chirurgicală

– acesta poate fi combinat cu alte tipuri de proceduri

– are contraindicații minime

 

Dr. Andrei Coltofeanu ne-a informat ca metoda PlasmoliftingTM este indicata pentru utilizare in ortopedie traumatologie in cazul in care pacientul sufera de osteoartrita, osteoartroza, osteocondroza, periartrita, tendopatii, leziuni ale ligamentelor, spasme musculare ale gatului, umerilor, spatelui sau picioarelor sau pentru resorbtie osoasa, reabilitare dupa o operatie ortopedica sau un accident.

In perioada urmatoare, Clinica 360 va fi din nou gazda unor noi prezentari a metodei PlasmoliftingTM aplicabile altor specialitati medicale, precum și a altor cursuri cu tematica medicala.

Mai mult decat atat, clinica noastră, prin colaborarea cu medicii din specialitatile în care metoda are aplicabilitate, va integra Metoda PlasmoliftingTM ca procedura de tratament , promovand astfel inovatia in diverse aspecte al activitatii noastre.